Talerz mały. Jedna pasa do wyboru, ciemne pieczywo, dodatki.
Talerz duży. Trzy pasty do wyboru, ciemne pieczywo, dodatki.
Słoik pierwszy: galaretka z czerwonej papryki. Na żelatynie owocowej (pektyna). Najlepsza do pasztetów warzywnych i serów. Słoik drugi: Adjika - papryka, pomidory, jabłka, czosnek. Najlepsza do serów, kanapek i mięs.
Słoik pierwszy: galaretka z czerwonej papryki na żelatynie owocowej (pektyna). Najlepsza do pasztetów warzywnych i serów. Słoik drugi: bakłażan po ukraińsku z czosnkiem, marchewką i pastą pomidorową. Najlepszy do kanapek i makaronu.
Pierwszy słoik: ostre papryczki z pestkami w słodkiej zalewie. Dobre do faszerowania. Drugi słoik: winogrona w occie z miodem i korzeniami (cynamon, goździk). Do mięs i pod wódkę;)
/ słoiczki oczywiście sprzedajemy pełne. nie mogliśmy się powstrzymać ze spróbowaniem :) przed zdjęciem /
Ciacha owsiane, czekoladowe - pycha!
Bezglutenowy brownie z orzechami włoskimi.
Aga, kocham Twoje pomidory!!!! O winogronach marynowanych nie wspominam, bo obiecałam sobie, że po 20.00 już nie jem, nawet nie myślę o jedzeniu. Asia
OdpowiedzUsuń