piątek, 7 września 2012

AGNES WOO w Szarej! recykling, przetwory i nowa jedzeniowa jakość!

Od dziś w Szarej przetwory Agnes Woo. Absolutnie doskonałe smaki! Słoiczki do kupienia za 12 zeta, opcja recyklingowa - ze zwrotem słoika - dycha. Testery na barze, talerze na miejscu. ZAPRASZAMY!
Talerz mały. Jedna pasa do wyboru, ciemne pieczywo, dodatki.

Talerz duży. Trzy pasty do wyboru, ciemne pieczywo, dodatki.

Słoik pierwszy: galaretka z czerwonej papryki. Na żelatynie owocowej (pektyna). Najlepsza do pasztetów warzywnych i serów. Słoik drugi: Adjika - papryka, pomidory, jabłka, czosnek. Najlepsza do serów, kanapek i mięs.

Słoik pierwszy: galaretka z czerwonej papryki na żelatynie owocowej (pektyna). Najlepsza do pasztetów warzywnych i serów. Słoik drugi: bakłażan po ukraińsku z czosnkiem, marchewką i pastą pomidorową. Najlepszy do kanapek i makaronu.

Pierwszy słoik: ostre papryczki z pestkami w słodkiej zalewie. Dobre do faszerowania. Drugi słoik: winogrona w occie z miodem i korzeniami (cynamon, goździk). Do mięs i pod wódkę;)
/ słoiczki oczywiście sprzedajemy pełne. nie mogliśmy się powstrzymać ze spróbowaniem :) przed zdjęciem /

Ciacha owsiane, czekoladowe - pycha!

Bezglutenowy brownie z orzechami włoskimi.

1 komentarz:

  1. Aga, kocham Twoje pomidory!!!! O winogronach marynowanych nie wspominam, bo obiecałam sobie, że po 20.00 już nie jem, nawet nie myślę o jedzeniu. Asia

    OdpowiedzUsuń